Imagefoto met de RENEGADE GTX MID, Image Shooting Gardasee

Wande­l­avontuur

Weg uit het dagelijks leven, op naar het avontuur

De zon schijnt, er waait een koel briesje en je brengt het grootste deel van je tijd door op kantoor, thuis of ergens in de stad – de dage­lijkse sleur heeft je stevig in zijn greep. De hoogste tijd voor een uitstapje in de natuur! Want het kleine avontuur roept en het maakt niet uit of het een dagwan­deling of een meer­daagse tocht is: bewegen in de frisse lucht is balsem voor lichaam en ziel, maakt ons kinderlijke ontdek­kings­in­stinct wakker en is een mooie kans om met je familie en vrienden een onver­ge­telijke ervaring te creëren. In het kader van #ForThe­NextStep willen we de motivatie achter en het plezier in het fenomeen wandelen verkennen en met je delen.

Waarom gaan we niet met de kabelbaan? Stefanie Schindler – a daily travel mate

Onze blog­partner Stefanie Schindler, die met haar wandel- en reisblog “a daily travel mate” grote en kleine actieve reizigers inspiratie geeft rondom het onderwerp wandelen, beklimt samen met haar man en haar twee kinderen bergen, ze wandelt rond meren en ze verwonder zich over vulkanen. Als het maar actief en buiten is – want haar voeten zijn altijd in beweging. Actief reizen, wandelen, de natuur ontdekken met het gezin. Voor haar heeft #ForThe­NextStep een heel andere betekenis.

Meer …

Imagefoto met de INNOX EVO GTX QC JUNIOR,

#ForThe­NextTip

Hoge bergen, fantas­tische land­schappen, vreemde culturen – er liggen onver­ge­telijke avonturen op je te wachten! Iedereen kent het gevoel, de voorpret, de kriebels in je buik bij het plannen van de volgende tocht, de volgende expeditie of gewoon de volgende wandeltocht met je gezin. #ForThe­NextStep speelt in op dat gevoel. Het gaat om de motivatie die ons drijft om grote dingen te bereiken, maar ook om de nieuws­gie­righeid om nieuwe dingen te zien, nieuwe dingen te leren kennen en nieuwe dingen te ervaren. Maar de grootste prestatie, zoals het beklimmen van een acht­dui­zender, maar ook een relatief makkelijke dagtocht, zou niet mogelijk zijn zonder de juiste voor­be­reiding, exacte planning en de nodige voor­zich­tigheid.