img_6379

Vervangende onderdelen Mag het een beetje meer zijn?

Of het nu gaat om nieuwe inlegzolen, een snel­sluit­systeem, nieuwe veters of andere vervangende onderdelen. Laat ons weten wat je nodig hebt voor je favoriete LOWA-schoen en wij sturen het naar je op. Daarvoor hebben we het model, de kleur en de schoenmaat (UK-maat) van je schoenen nodig. Dus bijvoorbeeld MAURIA GTX Ws in antra­cietgrijs/petrol (220645 9776) in UK 6.

2020_lowa_arthur-kudelka

“Voor een kwali­tatief hoog­waardig product zijn er natuurlijk vervangende onderdelen. Naast veters en inlegzolen hebben we ook honderden haken, lussen en oogjes voor bijna elke schoen. En zo niet, dan vinden we zeker een geschikt alter­natief.”

Arthur | LOWA Servi­cemanager

Wat kan er aan mijn schoen gere­pareerd worden?

Zo werkt het

De eerste contact­persoon voor alle garan­tie­ge­vallen en repa­raties binnen de 24 maanden garantie is de LOWA winkelier, ook als de schoenen online of elders zijn gekocht (alle winkeliers vind je hier). De winkelier kan met zijn vakkennis het beste beoordelen wat er gedaan moet worden, bijvoorbeeld of je schoenen ter reparatie of inruil moeten worden verzonden. Voeg altijd een kopie van het aankoop­bewijs en een korte beschrijving van het probleem bij de schoen. De winkelier zorgt dan voor de verdere afhan­deling van de klacht. Recht­streeks naar LOWA Benelux verzenden is bij een garan­tiegeval helaas niet mogelijk.

Is de garantie op je schoen verlopen of wil je iets vernieuwen?
Dan helpen we je graag verder:

  1. Contact
    Heb je vervangende onderdelen nodig voor je schoen? Een nieuwe sluiting, nieuwe inlegzolen of nieuwe veters? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen met jou de volgende stappen.

  2. Wachten
    Nu moet je geduld hebben. Binnen een paar dagen worden je vervangende onderdelen inclusief de rekening bij je thuis afge­leverd.

Heb je nog vragen?

Stuur ons een bericht. We helpen je graag.

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor de opslag van gegevens te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de gege­vens­opslag” naar daten­schut­z@lowa.de