De berg roept - beleef LOWA

Imagefoto met de RENEGADE GTX MID, Image Shooting Gardasee

Wande­l­avontuur

Als de stress van het dagelijks leven weer eens de overhand krijgt, is het tijd om een pauze in te lassen en te genieten van de natuur. De frisse lucht in, stoom afblazen en vooral je hoofd leegmaken en het dagelijks leven achter je laten. Geen tijd te verliezen dus: plan je volgende wandeling nu meteen! | Meer …

LO&WA AD-Illus 2021

Kinderhoek

In onze kinderhoek ontdek je een heleboel spannende dingen over broer en zus LO & WA en hun vriend, LOWINGO de slechtvalk. Neem maar eens een kijkje en ontdek waar de vrienden graag hun tijd door­brengen en welke avonturen ze samen beleven! | Meer …

dsc05691

Corporate Respon­si­bility

Of u nu gewoon geniet van de natuur. Uw vrije tijd in de natuur door­brengt. Of op pad bent op velden, in bossen en in de bergen. LOWA begeleidt u bij kleine en grote outdoor­avonturen, maar ook bij veel­eisende en uitdagende expe­dities. Betrouwbaar en verant­woor­delijk. | Meer …

100 jaar LOWA

Het jaar 2023 markeert een mijlpaal in de geschiedenis van LOWA: de schoe­nen­fa­brikant viert zijn 100-jarige jubileum. Reden genoeg om de afgelopen 100 jaar de revue te laten passeren en de geschiedenis te laten herleven.

LOWA x GORE-TEX – Nature Clean-Up

De natuur biedt unieke moge­lijkheden en heel bijzondere momenten. Steeds meer mensen zoeken dan ook bewust weer toena­dering tot de natuur. Maar als er meer mensen buiten op pad zijn, betekent dat ook meer belasting. Termen als bewustzijn orden in dit verband door iedereen gebruikt, maar wat betekenen ze precies?

Al 100 jaar LOWA schoenen voor elk type wandelaar

Wat in 1923 begon als een kleine schoen­makerij in het huis van de ouders van LOrenz WAgner (zie je waar de naam ‘LOWA’ vandaan komt?) in het Duitse dorp Jetzendorf, is vandaag de dag uitge­groeid tot een inter­na­tionaal merk dat in meer dan 80 landen te vinden is.

Imagefoto met de TREKKER LL,

Hiking season starts now!

Winter slowly is coming to an end. Rising tempe­ratures and blooming nature mark the start of the first hiking tour. From the foothills to alpine terrain, there are numerous paths that make every hiker’s heart beat faster. What are you waiting for? Let’s kick off the hiking season!

Imagefoto met de LADY SPORT LL,

Pelgrims­wan­deling, lange tocht, lange­af­stands­wan­deling

Steeds meer mensen wagen zich in de zomer­maanden aan een meerdaags wande­l­avontuur. Of het nu een lange wandeling in de bergen, een tocht over een lange­af­standspad of een pelgrims­wan­deling van meerdere weken is – er staat je een onbe­schrijflijk avontuur te wachten!

Imagefoto met de RENEGADE EVO GTX MID Ws, RENEGADE EVO

Time for your mental health

Constant stress and bustle can wear on our nerves and leave us mentally fatigued. Our general well-being and satis­faction with life depend on mental health. With the right routine and little tips, we can gradually become more mindful and balanced in our daily lives.

Ontmoet de LOWA-sporters

coast2coast expedition glowacz groenland

LOWA ACTIVE Team

Meer …

LOWA PRO Team

Meer …

ATR by LOWA

LOWA TRAIL Racers Team

Meer …

Ervaar de LOWA Community

Dwars door de Dolomieten

Expe­dities

Meer …

Imagefoto met de TORO EVO GTX LO, South Carolina

Tours

Meer …

2022_alixvonmelle_hochtouren1x1_dsc00132_new

Tips

Meer …

LOWA-Ambas­sadors

Meer …

Over LOWA