2023_thru-hiking_10x10km_dsc02896

Tocht: Een fijne rond­wan­deling! 10 kilometer over de Utrechtse Mountain Trail

Karakter:
Day hikes
Startpunt van de tocht:
NS-Station Maarn
Eindpunt van de tocht:
Doornse gat
Afstand:
10 km
Uitrusting:
Wandel­uit­rusting, wandel­schoenen
RENEGADE GTX MID
Onze schoentip:
RENEGADE GTX MID

Sta even stil bij deze mijlpaal in de geschiedenis van LOWA. Of kom juist in beweging, want LOWA bestaat 100 jaar!

Om dit te vieren heeft LOWA in samen­werking met Komoot een Collectie samen­gesteld van 10 Tours, die elk 10 kilometer lang zijn. Je vindt de wande­lingen in België, Nederland en Luxemburg. Ze lopen over heide, door bossen, heuvel­achtig terrein en langs de kust. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze over natuurlijk terrein lopen, zodat je er een echt outdoor­avontuur van kunt maken. Bijzonder praktisch: alle tochten zijn rond­wan­de­lingen, zodat je na 10 kilometer gemak­kelijk weer bij je vertrekpunt uitkomt.

Elmar van Thru-hiking heeft één route van 10km uitgewerkt over de Utrechtse Mountain Trail. De route door­kruist mooie Kaapse bossen en geeft de moge­lijkheid om de uitkijktoren te beklimmen met zicht op Utrecht en Amersfoort. Onderweg passeer je een aantal monu­mentale land­goederen en op de helft van deze route zit een hore­ca­ge­le­genheid.

Trek je LOWA wandel­schoenen aan en ga op pad. LOWA wenst je veel plezier!

Benieuwd naar de overige 10×10 kilometer tours? Bekijk https://www.komoot.com/nl-nl/collection/1935357/lowa-bestaat-100-jaar-10×10-kilometer-in-de-benelux