Onderweg Stra­ten­ver­kenner

Imagefoto met de SEATTLE GTX QC, Everyday Shooting Dresden 2018

Waar kan ik dit doen?

Dit is een micro avontuur dat echt niet dichter bij je huis kan beginnen. Loop gewoon de deur uit en verken je omgeving. Je zult je verbazen over wat je woon­plaats allemaal te bieden heeft en wat tot nu toe voor je verborgen is gebleven.

Wat heb ik ervoor nodig?

Om blaren en natte voeten te voorkomen, raden wij je comfor­tabele schoenen aan die niet knellen en je voeten droog houden. Draag daarnaast ook comfor­tabele kleding die past bij de weers­om­stan­digheden.

Als je het overzicht wilt bewaren maak je vooraf een lijst met alle straten of zorg dat je een kaart bij de hand hebt.

Hoeveel tijd moet ik voor deze acti­viteit inplannen?

Dat is een lastige vraag. Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf waar je woont. Woon je in een grote stad of in een dorp op het plat­teland? Dat maakt namelijk veel uit voor het aantal straten, maar alles is mogelijk! Ga gewoon een keer op pad. Je hoeft natuurlijk niet alle straten in een keer af te gaan.

Extra tip: Stra­ten­ver­kenner is een avontuur dat natuurlijk ook aangepast en geva­rieerd kan worden. Wat dacht je ervan om bijvoorbeeld te wandelen bij water, kastelen of bossen in je omgeving?

Hand-drawn vector drawing of Roads View From Above. Black-and-White sketch on a transparent background (.eps-file). Included files are EPS (v10) and Hi-Res JPG.