everyday_kampagne-dontfeellikechoosing

Heb je geen zin om te kiezen?

Dat hoeft ook niet!

Outdoor vindt allang niet meer alleen in de bergen in plaats. Na het werk buiten zijn en spontaan een tochtje in de natuur ondernemen: voor veel mensen hoort dat gewoon bij hun levensstijl. Vooral in stedelijke gebieden vervagen de grenzen tussen het moderne 'city life’ en spontane natuur­be­le­ve­nissen steeds meer. Twee werelden versmelten tot één: tijd voor een nieuwe, hybride generatie outdoor­schoenen, die precies aan die uitdaging voldoet.

Bij LOWA vind je deze alles­kunners in de EVERYDAY-lijn. Daar vind je de schoenen die functies die goed werken voor het wandelen in de bergen naar alledag weten te brengen, en die tegelijk visueel met de tijd meegaan. Outdoor-DNA gecom­bineerd met een vlotte lifestyle-look. Dat dat kan werken, bewijzen ook de nieuwe zomer­mo­dellen van de MALTA-collectie. Of je nu een lage schoen kiest of de hoger gesneden tegen­hanger – deze schoenen verenigen vakkundig de wandel­wereld met het leven in de stad. Deze modellen zijn gemaakt van robuust splitleer en voorzien van een water­dichte GORE-TEX-voering, dus niets kan ze deren.

Urban meets Outdoor

Achter de casual vrije­tijds­uit­straling van de MALTA-modellen gaan ware multi­ta­lenten schuil die vakkundig twee totaal verschillende werelden combineren.

GORE-TEX
MALTA GTX MID

MALTA GTX MID

Comfortabel multi­talent met optimale functie.

3 Kleuren

GORE-TEX
MALTA GTX MID Ws

MALTA GTX MID Ws

Comfortabel multi­talent met optimale functie.

2 Kleuren

GORE-TEX
MALTA GTX LO Ws

MALTA GTX LO Ws

Comfortabel multi­talent met optimale functie.

3 Kleuren

GORE-TEX
MALTA GTX LO

MALTA GTX LO

Comfortabel multi­talent met optimale functie.

3 Kleuren

Functie ontmoet lifestyle

Comfortabel

Een wandeling staat of valt met comfor­tabele schoenen. Reden te meer om deze feature uit de berg­wereld naar alledag te brengen. Bij de EVERYDAY-modellen van LOWA zorgen talloze functies voor een perfect draag­comfort.

Perfecte demping

Vermoeide voeten kun je nooit gebruiken – niet in de natuur en niet in de stad. De combinatie van een tussenzool van LOWA DynaPU® en bijpassende LOWA-zolen zorgt bij iedere gele­genheid voor fitte voeten.

Robuust

Achter de casual look van de vrije­tijds­schoenen van LOWA zit echt schoen­ma­kers­handwerk. Dat merk je ook aan de afwerking en aan de gebruikte mate­rialen. Het bewijs dat sneakers ook lang voor plezier kunnen zorgen.

Rewild your life: tips voor meer natuur in het dagelijks leven

Hoe gek je ook bent op de natuur en op buiten zijn: soms is het helemaal niet zo gemak­kelijk om er genoeg van in te passen in het dagelijks leven. En dat terwijl de natuur eigenlijk overal is – zelfs midden in de stad!

  • Imagefoto met de MALTA GTX LO Ws, EVERYDAY Summer