LOWA-test­centrum LOWA TESTEVENTS

LOWA Testevents BeNeLux

LOWA komt naar je toe! LOWA bezoekt wandelevents in de Benelux en hier geven we wandel­lief­hebbers de moge­lijkheid om LOWA te ervaren. Leer alles over het merk én test een paar schoenen direct in de praktijk. Onze testevents zijn op tal van wandelevents te vinden. Als hoofd­sponsor van de 4Daagse Nijmegen worden de testevents tevens ingezet om wandelaars te onder­steunen in hun voor­be­reiding richting de 4Daagse.

LOWA Testevents BeNeLux

16.07.2024, 12:00 uur – 19.07.2024, 18:00 uur

4Daagse Nijmegen

De derde week van juli lopen wandelaars de 4Daagse, de grootste wandel­pres­ta­tietocht ter wereld! Meer dan 45.000 deel­nemers, met meer dan 70 verschillende nati­o­na­li­teiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Allemaal met hetzelfde doel: het felbe­geerde 4Daag­se­kruisje.

Met de LOWA testevents bezoeken wij dit event en geven we wandel­­lief­hebbers de moge­­lijkheid om LOWA te ervaren. Leer alles over het merk én test een paar schoenen direct in de praktijk.

Meer …
4Daagse
Wedren
6521 Nijmegen

Heb je nog vragen over de LOWA testevents?

Dit contact­for­mulier is uitsluitend bestemd voor vragen over de testevents. Ben je een LOWA retailer en geïn­te­resseerd in LOWA testevents? Vul dan ook onder­staand formulier in!

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor de opslag van gegevens te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de gege­vens­opslag” naar daten­schut­z@lowa.de