LOWA-test­centrum LOWA TESTEVENTS

LOWA Testevents BeNeLux

LOWA komt naar je toe! LOWA bezoekt wandelevents in de Benelux en hier geven we wandel­lief­hebbers de moge­lijkheid om LOWA te ervaren. Leer alles over het merk én test een paar schoenen direct in de praktijk. LOWA is op diverse wandelevents te vinden. Als hoofd­sponsor van de 4Daagse Nijmegen worden de test moge­lijkheden tevens ingezet om wandelaars te onder­steunen in hun voor­be­reiding richting de 4Daagse.

Komende evene­menten

 • 08.08.2024, 09:00 uur – 11.08.2024, 18:00 uur

  Heuvelland 4Daagse

  Meer …

  Heuvel­land4­Daagse 2024
  Grote straat 8
  6325 EC Berg en Terblijt

  Berg en Terblijt
  hike
  lowa
 • 05.10.2024, 09:00 uur – 05.10.2024, 16:00 uur

  Hoge Veluwe Wandeldag

  Meer …

  Hoge Veluwe Wandeldag
  Hout­kampweg 9B
  6731 AV Otterlo

  Otterlo
  hike
  lowa
Alle evene­menten weergeven …

Heb je nog vragen over de LOWA test moge­lijkheden?

Dit contact­for­mulier is uitsluitend bestemd voor vragen over de testevents. Ben je een LOWA retailer en geïn­te­resseerd in de LOWA test moge­lijkheden? Vul dan ook onder­staand formulier in!

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor de opslag van gegevens te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de gege­vens­opslag” naar daten­schut­z@lowa.de