If your boots had eyes

Focus op de belevenis

Iedereen die thuiskomt van een lange wandeltocht kent het gevoel van dank­baarheid maar al te goed. Voor de heerlijke dagen, voor de prachtige momenten en voor de comfor­tabele schoenen die je veilig de berg op en weer af hebben gebracht.
Voor veel mensen hebben hun eigen wandel­schoenen een heel bijzondere betekenis. Het zijn niet zomaar schoenen. Het zijn eerder wandel­maatjes en echte bege­leiders. Voor sommige mensen zijn het zelfs bijna vrienden
die je niet meer wilt missen. Want ze passen perfect bij je en moeten er altijd bij zijn – zo hoort het gewoon.
Soms vraag je je af: wat zouden onze schoenen vertellen als ze konden praten? Waar zouden ze over praten? Wat hebben ze allemaal gezien?

ALS JE SCHOENEN OGEN HADDEN …

Precies vanuit die bena­dering concen­treren wij ons volledig op de ervaring – vanuit het oogpunt van de schoenen. Die hebben namelijk vele unieke bele­ve­nissen mogelijk gemaakt, ze waren er altijd bij en ze hebben ons nog nooit in de steek gelaten. Trouw aan het motto: een trouwe bege­leider is behoorlijk waardevol!

Stel dat onze schoenen konden zien… Wat zouden ze hebben beleefd? Waar zouden ze over praten? We stellen erva­ringen centraal en laten de wereld zien vanuit het oogpunt van de schoenen. Daarbij laten we vooral dingen zien die onze geliefde wandel­schoenen door de vele jaren heen hebben meegemaakt. Of ze nu gloednieuw zijn of zich al honderden kilo­meters hebben bewezen: de avonturen en verhalen die aan wandel­schoenen zijn verbonden, kennen nauwelijks grenzen.

  • 2021_kerstinrysavy_100years-retro_0z6_6940

DE TREKKING-JUBI­LE­UM­COL­LECTIE

Ter gele­genheid van ons 100-jarig bestaan willen we een heel bijzondere product­familie in het zonnetje zetten. De absolute klas­siekers in het trek­kingsegment, de modellen RANGER, TREKKER, LADY GTX en LADY Sport. Deze schoenen hebben niet alleen geschiedenis geschreven bij LOWA, maar zijn ook de hoofd­rol­spelers in talloze wandel­verhalen uit de hele wereld. Of je nu fan bent van GORE-TEX of lief­hebber van leren schoenen: onze jubi­le­um­col­lectie biedt voor elke smaak de juiste keuze. Alle informatie en verdere details over de modellen vind je op de product­pa­gina’s.