Shoe Consulting

LOWA Shoe Consulting Welke schoen is geschikt voor mij?

Wij van LOWA helpen je graag met het beant­woorden van deze vraag, en we bieden je met ons LOWA-schoen­advies een speciale service.

Daar hoe je niet veel voor te doen. Maak gewoon een tele­fo­nische afspraak met onze LOWA-adviseur, die je zal helpen de juiste schoen voor jou en je gebruiksdoel te vinden. Natuurlijk vertelt hij je ook waar je je perfecte schoen kunt kopen.

Let op: advies is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op feestdagen is advies niet mogelijk.

Geslacht *

Selecteer het gewenste tijdstip (datum/tijd) *

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor het opnemen van contact te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de toestemming tot het opnemen van contact per e-mail” naar info@lowa.de