LOWA-test­centrum LOWA Expe­rience Trailer (LET)

Road To Nijmegen

LOWA komt naar je toe! Met de LOWA Expe­rience Trailer bezoeken wij wandelevents in de Benelux en geven we wandel­lief­hebbers de moge­lijkheid om LOWA te ervaren. Leer alles over het merk én test een paar schoenen direct in de praktijk. Onze trailer is op tal van wandelevents te vinden. Als hoofd­sponsor van de Vier­daagse Nijmegen wordt de Trailer tevens ingezet om wandelaars te onder­steunen in hun voor­be­reiding richting de Vier­daagse.

Schoenen om uit te proberen

De testschoenen die in het test­centrum beschikbaar zijn, kunnen afwijken van de getoonde modellen en mogelijk zijn er nog meer modellen beschikbaar om te testen.

Heb je nog vragen over de LOWA Expe­rience Trailer?

Dit contact­for­mulier is uitsluitend bestemd voor vragen over de trailer. Ben je een LOWA retailer en wil je de LOWA Expe­rience Trailer reserveren? Vul dan ook onder­staand formulier in!

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor de opslag van gegevens te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de gege­vens­opslag” naar daten­schut­z@lowa.de