LOWA-test­centrum LOWA Expe­rience Trailer (LET)

Road To Nijmegen

LOWA komt naar je toe! Met de LOWA Expe­rience Trailer bezoeken wij wandelevents in de Benelux en geven we wandel­lief­hebbers de moge­lijkheid om LOWA te ervaren. Leer alles over het merk én test een paar schoenen direct in de praktijk. Onze trailer is op tal van wandelevents te vinden. Als hoofd­sponsor van de 4Daagse Nijmegen wordt de Trailer tevens ingezet om wandelaars te onder­steunen in hun voor­be­reiding richting de 4Daagse.

Komende evene­menten

 • 11.08.2022, 08:00 uur – 14.08.2022, 18:00 uur

  Heuvelland 4Daagse

  Meer …

  Heuvelland Vier­daagse 2022
  Grote straat 8
  6325 EC Berg en Terblijt

  Berg en Terblijt
  Heuvelland 4Daagse
  LOWA evenement
 • 08.10.2022, 08:00 uur – 08.10.2022, 17:00 uur

  Hoge Veluwe Wandeldag

  Meer …

  Hoge Veluwe Wandeldag
  Hout­kampweg 9B
  6731 AV Otterlo

  Otterlo
  Hoge Veluwe Wandeldag
  LOWA evenement
Alle evene­menten weergeven …

Heb je nog vragen over de LOWA Expe­rience Trailer?

Dit contact­for­mulier is uitsluitend bestemd voor vragen over de trailer. Ben je een LOWA retailer en wil je de LOWA Expe­rience Trailer reserveren? Vul dan ook onder­staand formulier in!

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor de opslag van gegevens te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de gege­vens­opslag” naar daten­schut­z@lowa.de