Imagefoto met de LOCARNO GTX MID, Everyday Shooting Dresden 2018

Hartlopen op Valentijnsdag

LOWA stimuleert wandelen met je geliefde

Nog even wachten en dan is het weer zover: de dag van de liefde. Hoewel een uitgebreid diner in een chique restaurant er dit jaar niet in zit op 14 februari, hoeven we Valentijnsdag natuurlijk niet onop­gemerkt voorbij te laten gaan. En wat is er nou roman­tischer dan jouw geliefde verrassen met een prachtige wandelroute in de vorm van een hart? Dus waar wacht je nog op: vul je ther­mosfles met warme choco­la­demelk, neem een bus slagroom en wat lekkers mee, trek je wandel­schoenen aan en til je date naar een ongekend romantisch niveau met Hartlopen van LOWA. Beloofd: dit wordt de meest roman­tische route die je ooit zult lopen.

Roman­tische routes

 • Hartlopen in Amsterdam

  Hartlopen in Amsterdam

Een route in de vorm van een hart: met Hartlopen geef je je wandeling een liefdevol tintje. Verras je valentijn op zondag 14 februari door hem of haar mee te nemen voor een roman­tische wandeltocht. Struin door de bossen, maak een winterse strand­wan­deling of verken de stad en geniet van de zons­on­dergang. Hartlopen is een gezonde en roman­tische manier om samen de dag van de liefde te vieren, maar dat doe je het liefst wél op goede schoenen. Met Hartlopen willen we iedereen op een leuke manier stimuleren om naar buiten te gaan en een heerlijke wandeltocht te maken. Het is namelijk belangrijk dat iedereen in deze bijzondere tijd geniet van de dingen die wél kunnen.

Doe je mee?

Trek je LOWA’s aan, maak zelf een Hart­looproute, deel deze op social media met de hashtag #love4lowa en maak kans op een paar LOWA wandel­schoenen voor jou én jouw valentijn. Wil je op voorhand al een route uitstippelen? Gebruik dan een app als Strava, Runkeeper of Garmin.

Hart­loop­routes

Om je op weg te helpen, hebben we al een aantal prachtige voorbeeld Hart­loop­routes voor je gelopen. Het voordeel van een Hart­looproute is dat het overal kan, zowel in de natuur als in de stad, hoe klein of groot je de route ook maakt. Het enige wat we van jou vragen is een beetje crea­ti­viteit. Dus tag ons want we zijn heel benieuwd naar alle mooie harten die jullie gaan lopen!

 • Hartlopen in Scheveningen

  Hartlopen in Sche­ve­ningen

 • Hartlopen in Utrecht

  Hartlopen in Utrecht

 • Hartlopen in Amsterdam

  Hartlopen in Amsterdam

 • Hartlopen in Rotterdam

  Hartlopen in Rotterdam

Spel­regels

 • Deel je Hart­looproute met #love4lowa en tag @lowa.outdoor op Instagram en @lowaBenelux op Facebook.
 • Deze actie loopt tot en met 21 februari 2021. Op 22 februari 2021 zal LOWA via haar Facebook­pagina een wille­keurige winnaar of winnares bekendmaken. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecor­res­pondeerd.
 • Wanneer jij en je geliefde een Hart­looproute gaan lopen, vragen we jullie om alle regels die de overheid stelt in acht te nemen.
 • Reiseszene bei Henningsvaer, Lofoten, Norwegen.