Imagefoto met de MALTA GTX LO Ws, LOWA_Everyday_Summer_Malta

Met de gloed­nieuwe MALTA GTX MID naar de Hoge Veluwe? Het kan!

Doe mee met de winactie en win een unieke outdoor­er­varing in eigen land

Prachtige verge­zichten, bossen, uitge­strekte vlaktes en maar liefst zes verschillende soorten land­schappen, we hebben het natuurlijk over Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit mooie stukje natuur is uniek in Nederland en als outdoormerk zijn wij er trots op dat we ons ‘partner van Het Nationale Park De Hoge Veluwe’ mogen noemen. Goede wandel­schoenen zorgen ervoor dat je zorgeloos en comfortabel kunt genieten van al het moois om je heen. Onze nieuwe MALTA GTX MID is comfortabel, multi­func­tioneel, zowel geschikt voor in de natuur als in de stad én wind- en waterdicht. Deze schoenen zijn perfect voor een ontspannen herfst­wan­deling op de Hoge Veluwe.

Heb jij de Hoge Veluwe altijd al eens willen bezoeken? Dan is dit je kans! Doe mee met onze winactie en maak voor jou en je wandel­maatje kans op een unieke wandeltour met privégids op de Hoge Veluwe en een gloednieuw paar MALTA GTX MID wandel­schoenen.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel eenvoudig! Het enige dat je hoeft te doen is onder­staand formulier invullen. Laat ons weten waarom jij en je wandel­maatje deze geweldige prijs moeten winnen en met een beetje geluk kunnen jullie je alvast gaan verheugen op een onver­ge­telijke dag op de Hoge Veluwe en twee paar nieuwe MALTA GTX MID wandel­schoenen!

TIP: Wil je extra kans maken? Vul dan het formulier in maar post dan ook een wandelfoto op Instagram of Facebook, tag ons (LOWA Benelux) en gebruik #LOWAmalta.

Naast deze geweldig hoofdprijs geven we ook nog eens 2 × 2 toegang­stickets voor de Hoge Veluwe en verschillende leuke goodies weg. Genoeg redenen dus om mee te doen!

We wensen je veel succes!

Meedoen en winnen

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor de opslag van gegevens te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de gege­vens­opslag” naar daten­schut­z@lowa.de

Voor­waarden van de wedstrijd

MALTA GTX MID (Ws): met de genen van een outdoor­schoen

De MALTA GTX MID (Ws) van LOWA is een func­tioneel totaal­concept: flexibel genoeg voor dagelijks gebruik, stabiel genoeg voor wande­lingen in de natuur. Deze hoge vrije­tijds­schoen is gemaakt van robuust splitleer dat, in combinatie met de water­dichte en ademende GORE-TEX voering, de voeten aangenaam drooghoudt. Ideaal dus voor het najaar, waarin de ene dag de zon schijnt en de andere dag de regen met bakken uit de hemel komt.

De MALTA GTX MID is ook voorzien van een direct aange­spoten tussenzool, bestaande uit twee verschillende lagen DynaPU®. Daarnaast zorgt het noppen­profiel van de buitenzool niet alleen voor de nodige demping en optimale grip, maar vooral een perfect draag­comfort. Als het weer onvoor­spelbaar is, zit je met de MALTA GTX MID van LOWA in ieder geval altijd goed! Dankzij zijn allround karakter is deze schoen de ideale metgezel voor uiteen­lopende herfst­wan­de­lingen.

  • 2021_npdhv_actielogo_wij_ondersteunen_l

Over Het Nationale Park De Hoge Veluwe

LOWA leeft met en van de natuur, en natuur hebben we in Nederland in overvloed. Grote bossen, duinen, uitge­strekte vlaktes en natuurlijk Het Nationale Park De Hoge Veluwe, als natuur­lief­hebber kun je in Nederland alle kanten op. Als outdoormerk staat de natuur bij LOWA centraal. Daarom zijn wij er trots op dat wij ons 'partner van Het Nationale Park De Hoge Veluwe’ mogen noemen. Samen staan we sterk om dit mooie stukje natuur te behouden!

Het Nationale Park De Hoge Veluwe, dat in Gelderland ligt, bestaat al sinds 1935 en is ongeveer 5400 hectare groot. Onderdeel van het park is het bekende Kröller-Müller museum. Het park wil haar bezoekers zoveel mogelijk inspireren en laten genieten van de eenvoud en authen­ti­citeit van natuur & landschap, kunst & archi­tectuur en histo­rische verhalen. Daarnaast investeren ze duurzaam in het behouden, versterken en vernieuwen van deze onderdelen. Wist je dat Het Nationale Park De Hoge Veluwe parti­culier grondbezit en een zelf­standige stichting is?